The Congressional Undoing - What Do I Do

Frisörhavet

Vem sa att flytta var enkelt?
När man ska flytta tror man att det ska gå som en dans på rosor? Vad kan gå fel egentligen? Det är lite som att vara nykär. Man ser inga fel och brister alls och tänker att ´detta kommer att hålla för evigt´, ´vi kommer aaaaaldrig att bråka eller tycka olika om nååågot´. Sen smäller verkligheten en hårt i ansiktet och man inser att det finns för och nackdelar med allt här i livet och att även sånt som kanske ska vara enkelt inte alltid är det. 

Precis så har det varit med våran flytt. Även de enkla småsakerna har ju varit jobbiga? Och då ska vi inte tala om allt som vi faktiskt var förberedda på att det skulle bli problem med. Alltifrån att färgen på väggarna har blivit fel till att diskmaskinen inte passar måtten i bänken. Det enda som egentligen inte har varit ett problem med flytten är att hitta en ny frisör i stockholm city. Självklart är det ju tråkigt att byta frisör, speciellt när man gått hos en och samma under en lång tidsperiod. Men ibland får man helt enkelt vara modig och kasta sig ut i frisörhavet och hoppas att man inte drunknar i en ful hårfärg. 

Det är precis vad jag gjorde och jag har helt ärligt aldrig varit mer nöjd med hur jag ser ut i håret. Jag har alltid haft långt mörkt hår. Men nu, tro det eller ej så har jag klippt av mig hälften av längden och dessutom ljuset upp det rejält. Jag söka erkänna att jag var en aning skeptisk när hon svarade på min fråga om vad hon ville göra med mitt troll hår. Men det lönade sig att lita på henne. Nu känner jag att jag aldrig kommer att gå till någon annan är henne, tills det att jag tvingas hoppa från tian igen det vill säga.